Coaching Spiritual

Coaching Spiritual

Descriere

Trăim vremuri foarte interesante la nivel global. Putem spune cu siguranță că omul nu se poate regăsi. Avem multe informații, dar nu știm ce să facem cu asta. De ce? Pentru că atârnă mult peste Sufletul nostru. Dar dacă nu cred în DUMNEZEU, Suflet, Spiritualitate? Ei bine, aceasta nu este o problemă. Sentimentele tale sunt aceleași, doar cu un alt sens pentru tine.

Abordarea noastra?

Suntem deschiși să vă vorbim despre problema voastră cea mai adâncă. Nivelul dvs. de conștient este căutarea constantă a răspunsurilor la propriile întrebări și la propriile sentimente. Când comunicăm, folosim de obicei modalitățile non-verbale. Putem transmite energie și intenție prin percepția noastră asupra Antrenorului, prin concentrarea noastră asupra obiectivului nostru și prin modul în care putem interacționa unul cu celălalt. Vom învăța să vă canalizați efortul și energia pentru a obține potențialul maxim în fiecare situație. Nu puteți obține mai mult fără un câmp energetic mai mare. Iar acest lucru vine și prin ceea ce gândești, înveți și îți relaxezi mintea, dar și Sufletul tău.

De ce as face asta?

Pentru a atinge fiecare obiectiv în direct, se spune că ai nevoie de 25% efort, 25% intenție și 50% energie. Deși depunem un efort și avem cele mai bune intenții, ne lipsește energie. Gândurile noastre sunt în mare parte negative și suntem aproape tot timpul neliniștiți. Atunci de ce să nu schimbi asta?

Pretul unei sedinte de Coaching Spiritual este de 50 EUR.
Sau cumpara un pachet de 5 sedinte de Coaching Spiritual la pretul de 175 EUR.