Life Coaching

Life Coaching

Descriere

Suna cam ciudat nu? De ce ai avea nevoie de cineva care sa iti spuna cum sa iti traiesti viata? Ei bine Life Coachingul doar te ghideaza pentru a lua decizii, nu iti da sfaturi si nici nu o face in locul tau. Unii Coachi cred ca toate tipurile de coaching s-ar incadra aici. Deoarece pana la urma toate sunt aspecte sau probleme din viata unui om.

Abordarea noastra?

Scolile de coaching vorbesc de mai multe abordari de life coaching. Insa deoarece in echipa noastra exista coachi certificati, acest fapt ne ofera o perspectiva mai larga. Fie ca discutam despre coachingul cognitiv-comportamental, modelul Oscar, modelul Clear sau GROW, coachingul se axeaza pe cresterea performantei. In sesiunile private cu noi, ne povestesti despre un obiectiv pe care a-i dori sa il atingi, astfel incat sa vedem impreuna care este calea cea mai oprima.

De ce as face asta?

Dar nu pot ajunge si singur la acel rezultat? Ne-am dori asta. Dar altfel am fi cu totii oameni de success nu? Nu ar fi nevoie nici de psiholog, nici de consultant, deoarece teoretic, oricine are un potential in ceva. Dar pana la urma de aceea exista relatiile sociale, de aceea suntem oameni, ca sa ne ajutam impreuna sa valorificam cat mai mult din viata.

Pretul unei sesiuni de Life Coaching este de 50 EUR.
Sau, cumpara cu Paypal 5 sesiuni de Life-Coaching la pretul redus de 150 EUR.