Business Coaching

Business Coaching

Descriere

Cred ca ai vazut foarte multi speakeri motivationali care iti garanteaza venituri astronomice dupa doar o ora cu ei nu? Ne referim la o ora cu ei si alti 1000 de oameni in sala. Noi nu iti vom promite asta. Insa fie ca esti un antreprenor la inceput de drum, sau un CEO cu vechime, te putem sprijini sa performezi mai bine!

Abordarea noastra?

In primul rand avem oameni in echipa care la randul lor au facut business. Desi se spune ca un Coach NU trebuie sa aiba experienta profesionala in domeniul de activitate al Clientului, noi suntem de parere ca orice experienta este binevenita. Nu pentru a da sfaturi, dar pentru a intelege mai bine ceea ce ne cere Clientul. Daca tu ai o afacere de IT darn oi nu am stii ca e ala un server, cata credibilitate am avea in fata ta?

De ce as face asta?

Deoarece prin intrebarile si abordarea de tip coaching mintea iti functioneaza la parametri mult peste media obisnuita, fiind practic pusa la treaba. Vei stii exact ce sa faci, cand sa faci! Asta desigur, daca ai un obiectiv realist! Iti sugeram sa nu ne ceri din prima sa ajungi ca in filmul THE SOCIAL NETWORK. Credem in predeterminisme si vom analiza dinainte predeterminismul tau catre success in problema ta, astfel incat sa nu iti perzi timpul cu noi degeaba.

Pretul unei sesiuni de Business Coaching este de 50 EUR.
Sau, cumpara cu Paypal 5 sesiuni de Business Coaching la pretul redus de 150 EUR.